У поліції Харківщини опинилися 80 людей: що сталося

Людей доставляють у територіальні підрозділи для перевірки

Минулої доби на Харківщині через операторів "102" залишили виклики 1319 громадян. Всі звернення поліцейські оперативно опрацювали. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 16 дорожньо-транспортних пригод, в яких 8 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 4 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині проєктують укриття вдвічі дорожче, ніж школу в Харкові – ХАЦ

Відділ освіти Валківської міськради оголосив торги на проєкт будівництва протирадіаційного укриття для Шарівського ліцею. Очікувана вартість проєктних робіт становить 2,6 млн грн, що вдвічі дорожче, ніж вартість проєктних робіт першої “підземної” школи у Харкові.

У Харкові квартиру вартістю у півмільйона забрали у власність громади

Після смерті власниці у квітні 2020 року, за відсутності спадкоємців, вказана нерухомість підлягала переходу у власність Харківської міської територіальної громади за правилами відумерлої спадщини, відповідно до ст. 1277 ЦК України. Вартість вказаної квартири складає понад півмійльона гривень. Якою була схема шахраїв – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться