400 тисяч гривень на ремонт вікон після обстрілу Харкова витратять у суді

Суд просить 400 000 гривень на ремонт вікон після ракетного обстрілу Харкова

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Харківській області уклало угоду на заміну вікон вартістю 413 800 грн.

Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо в результаті моніторингу системи “Prozorro”, інформують "Коментарі. Харків".

Нагадаємо, у ніч із 16 на 17 січня під час чергового обстрілу ракетами С-300 у Харкові постраждала будівля Ленінського райсуду. Під час обстрілу в будівлі перебували співробітники Служби судової охорони та працівники суду.

Суд уклав угоду на встановлення вікон із ФОП Андрійчук Юрій Петрович та просить керівництво Державної судової адміністрації виділити кошти. У якості обгрунтування закупівлі зазначають, що на даний момент середня температура повітря у Харкові близько -7 градусів, працювати у будівлі неможливо, а подільше зволікання може призвести до розморожування системи опалення будівлі суду.

Обираючи цього підрядника без проведення торгів, в адміністрації суду зазначили, що підприємець має досвід встановлення вікон в будівлях суду і до його роботи не було претензій.

Планується встановити 27 вікон. Середня вартість квадратного метра вікон становить 6200 гривень укупі з роботами зі встановлення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Що буде з вишами у Харкові: мер звернувся до МОН

Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у засіданні Спілки ректорів Харківської області за участю заступника міністра освіти і науки Михайла Винницького. Тема засідання була присвячена обговоренню планів МОН України щодо приєднання Української інженерно-педагогічної академії та ХНПУ імені Г. С. Сковороди до Харківського національного університету імені Каразіна, а також Харківського національного автомобільно-дорожнього університету до ще одного з вишів.

Мер Харкова висловив свою думку стосовно цього та звернувся до міністерства – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться