Ворог вранці завдав удару по фермі: є постраждалі люди та тварини

Окупанти вбили та поранили місцевих мешканців протягом доби

За добу на Харківщині загинула жінка та постраждало щонайменше п’ять людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

11 липня 06:10 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Глушківка, територія сільгосппідприємства. Обстріл КАБ. Постраждали четверо чоловіків 43, 43, 44, 63 років, один у важкому стані. Троє госпіталізовані до медичного закладу, один чоловік відмовився від госпіталізації.

За даними обласного главку ДСНС, постраждала велика рогата худоба. На відкритому просторі зайнялась суха солома на площі 150 кв.м.

На ліквідації під загрозою повторних обстрілів працювали рятувальники та медики ДСНС.

19:41 Харківський район, Дергачівська громада, с. Слатине. Внаслідок артобстрілу пошкоджені приватні будинки, гараж та господарча споруда. Постраждав чоловік 70 років. Загинула жінка 60 років.

12.00 у с. Одноробівка Богодухівського району внаслідок атаки БПЛА пошкоджено енергообладнання 13 населених пунктів. Відновлення електропостачання триває.

08:18 Харківський район, Дергачівська ТГ, с. Козача Лопань. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю селищної ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Голова Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко повідомив, що у зв’язку з ворожими обстрілами Дергачівщини протягом 10 липня пошкоджено високовольтну лінію електропередач.

"За інформацією Дергачівського РЕМу, наразі енергопостачання відсутнє у всіх старостинських округах громади. Енергетики намагаються вирішити цю проблему. Більш конкретна інформація щодо відновлення світла буде завтра. Просимо з розумінням поставитися до ситуації. Енергетики працюють на межі можливостей", – написав голова МВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться