У Харкові сталася сильна пожежа на підприємстві (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу на підприємстві

Учора, 5 серпня о 16:31 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на одному з харківських підприємств у Немишлянському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події відразу було направлено 5 пожежно-рятувальних відділень на автоцистернах та автодрабину. Горіло дерев’яне облаштування споруди, що не експлуатується, на площі 600 м кв., а також суха трава навколо неї на площі 500 м кв.

О 16:55 вогонь вдалось локалізувати. Остаточна його ліквідація відбулась о 20:32. Постраждалих немає.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сильна пожежа у Харкові: що кажуть рятувальники

Харківські рятувальники ліквідують загоряння на промисловій зоні одного з підприємств міста. Про це кореспондентові "Думки" повідомив речник Головного управління ДСНС України в Харківській області Євген Василенко, інформує портал "Коментарі".

За його словами, сьогодні, 5 серпня, на території одного з промислових підприємств у Харкові загорілася дерев'яна споруда, яка вже тривалий час не експлуатується.

Представник ДСНС спростував інформацію про пожежу на території ТОВ "Українські енергетичні машини" (колишній "Турбоатом").

Читайте також: Під Харковом помітили масовий мор риби

Правоохоронними органами внесено відомості до ЄРДР за фактом порушення правил охорони вод, що призвело до забруднення поверхневих вод і створило небезпеку для довкілля (ч. 1 ст. 242 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться