Обстріл Харківської області: є поранені та руйнування

Рятувальники ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом на Харківщині

Учора вдень ворог завдав удару по приватному сектору м. Куп'янськ. В результаті обстрілів були пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Крім того, на території двох приватних домоволодінь сталися пожежі. Горіли житловий будинок, літня кухня та господарча споруда на загальній площі 150 м.кв. Рятувальники, працюючи під загрозою повторних обстрілів, оперативно ліквідували загоряння та запобігли поширенню полум'я на інші житлові будинки.

Жертв серед місцевих мешканців немає.

За даними Харківської обласної прокуратури, 6 серпня близько 17:40 внаслідок влучання ворожого БпЛА біля одного з домоволодінь у Козачій Лопані поранення отримав 62-річний мирний мешканець. Чоловіка госпіталізовано до лікарні. Пошкоджень зазнали житлові будівлі та господарчі споруди.

Прокурори спільно зі слідчими поліції вживають усіх належних заходів для фіксації та документування чергових воєнних злочинів держави-агресорки рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Через обстріл Харкова постраждав восьмимісячний хлопчик (ФОТО)

6 серпня близько 9:50 до поліції росіяни вдарили по центру Харкова, попередньо, ракетою "Іскандер".

Зазнали руйнувань будівлі, поліклініка, пошкоджені фасади, вікна житлових будинків, щонайменше 25 цивільних автомобілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок обстрілу постраждали цивільні громадяни, серед них восьмимісячний хлопчик.

На місці обстрілу виникла пожежа. З-під завалів надзвичайники врятували 5 осіб. Тривають аварійно-рятувальні роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться