У Харкові в ДТП загинула чиновниця міськради

У міськраді висловили співчуття щодо трагічної звістки

Харківська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття родині та близьким Тетяни Бакалової – багаторічному заступнику директора Департаменту охорони здоров’я, яка померла сьогодні, 7 серпня, в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили у міськраді, інформує портал "Коментарі".

"Упродовж багатьох років Тетяна Іванівна невтомно працювала над вдосконаленням сфери охорони здоров’я, переймаючись тим, щоб харків’яни отримували медичні послуги на найвищому рівні.

Ми назавжди запам’ятаємо її як справжнього професіонала своєї справи та віддану патріотку рідного Харкова.

Прийміть щирі співчуття у зв'язку з непоправною втратою. Сил вам пережити це горе!" - говориться у співчутті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові попрощалися з генерал-майором СБУ

У Харкові відбулася церемонія прощання з генерал-майором СБУ Олександром Пивоваром, який помер внаслідок важкої тривалої хвороби на 65-му році життя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Почесний громадянин Харківської області Олександр Пивовар очолював Управління Служби безпеки в Харківській області у 2014-2016 роках, брав участь в Антитерористичній операції на сході України та був відзначений багатьма державними та відомчими нагородами.

"Олександр Пивовар був дуже близькою для мене людиною. Історія нашої дружби налічує кілька десятиліть. Разом ми пройшли багато ситуацій, і де б він не знаходився - завжди допомагав і мені особисто, і нашому Харкову, і нашим захисникам. Це був мужній чоловік, справжній офіцер та затятий патріот, який служив інтересам і народу України. Співчуваю родині. Розумію, що жодні слова не вгамують непоправний біль втрати, але хочу просто подякувати за все, що він зробив для всіх нас", - сказав міський голова Харкова Ігор Терехов під час церемонії прощання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться