По селищу на Харківщині скинули авіабомби: є поранені, в тому числі дитина

Ворог продовжує терор цивільного населення Харківщини

О 12:30 окупанти двома КАБами вдарили по центру селища Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу зазнали поранень три жінки 43, 57 і 65 років, два чоловіка 35 та 50 років, а також дитина – 12-річник хлопець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Знищено й пошкоджено десятки приватних житлових будинків та господарських споруд, два автомобілі, енерго- та газомережі. Також пошкоджено приміщення дитячого садку, центру надання адміністративних послуг, музичної школи та редакції місцевої газети.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Стало відоме ім’я загиблої медикині від ворожого FPV-дрону на Харківщині

Учора, 14 серпня, під час виконання бойових задач на фронті, загинула Госпітальєрка – Олександра Мулькевич, подруга "Майк". Про це повідомили у Медичному добровольчому батальйоні "Госпітальєри", інформує портал "Коментарі".

"Екіпаж із трьох дівчат мав відпрацювати сьогодні крайній день своєї ротації і завтра вже бути вдома зі своїми сім’ями. Троє відважних українок, які обрали своєю місією порятунок людських життів, наймирнішу і найнебезпечнішу ідею, були змушені змінити свої мирні професії і долучитись до підтримки українських Сил оборони. На кривавому рахунку росіян іще одна обірвана молода доля відважної українки", — написала у Фейсбуці народна депутатка, командир добровольчого батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич.

Госпітальєри відкрили збір для допомоги родині Олександри. Фото загиблої – за посиланням.

Читайте також: Окупанти скинули дрон на авто медиків та цивільних: є загиблі та поранені

Окупанти скинули декілька FPV – дронів на Харківщині на автівки медиків та цивільних громадян. Медики не вижили. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

"В селищі Білий Колодязь росіяни атакували машину медичного батальйону “Госпітальєри”. Загинули двоє медиків – чоловік та жінка, які були в автомобілі. Вибухом з російського безпілотника зачепило також автівку цивільних, яка їхала в тому ж напрямку. Там було троє людей, всі вони поранені", – написав головний слідчий області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться