Рятувальники дістали жінку з-під завалів на Харківщині

Жінка в стабільному стані, під завалами ще є люди

Під час рятувальних робіт у Козачій Лопані вдалося деблокувати та дістати з-під завалів одну жінку. На щастя, вона жива, її стан стабільний. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Пошуково-рятувальні роботи тривають, але ворог постійно застосовує FPV-дрони, перешкоджаючи їхньому проведенню. Внаслідок ударів дронами вже постраждала комунальна техніка.

"Дуже сподіваємось, що дві інші жінки, які поки що залишаються під завалами, живі та здорові.

Дякую нашим героїчним рятувальникам, медикам, працівникам міської ради та комунальних служб громади, поліцейським, а також місцевим мешканцям, які здійснюють пошукові роботи попри значну небезпеку", – написав очільник громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Люди під завалами: окупанти вдарили з артилерії по Харківщині (ОНОВЛЕНО)

Близько 12:25 окупанти вдарили по с. Козача Лопань Дергачівської громади. Про це повідомили начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко і начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Вячеслав Задоренко о 15:16: "За оновленою інформацією, окупанти завдали два удари по адмінбудівлі Козачолопанського старостинського округу між 12:30 та 13:00. У результаті стався частковий обвал будівлі, зокрема і підвального приміщення, де у цей час знаходились староста Людмила Вакуленко, працівники старостату та місцеві мешканці.

Наразі під завалами попередньо перебувають троє жінок, які працювали на громадських і суспільно-корисних роботах на базі старостату. Стан їхнього здоров’я невідомий. Рятувальники ДСНС намагаються якомога швидше дістати людей з-під завалів, однак пошуко-рятувальні роботи ускладнюються активністю ворожих дронів та загрозою повторних обстрілів". Поліція Харківщини опублікувала фото розбору завалів та місця влучання. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться