У Харкові під час комгодини затримали небезпечного водія: за що він хотів відкупитися

Водій пропонував патрульним хабар у сумі 10 000 гривень

Сьогодні вночі, близько 1-ї години, на проспекті Льва Ландау у Харкові патрульні зупинили авто ВАЗ за порушення комендантської години. Під час спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківщини.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Драгер, результат якого склав 1.27 проміле. З результатом огляду водій був не згоден, на пропозицію пройти повторний огляд у медичному закладі чоловік відмовився.

Керманич почав прохати поліцейських не документувати правопорушення та відпустити його за неправомірну вигоду у сумі 10 000 гривень. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди громадянин не реагував.

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Декілька громад Харківської області збільшили тривалість комендантської години

На Харківщині збільшилася кількість громад, де комендантська година вводиться з 17:00 до 09:00. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію військових адміністрацій. Так, нова комгодина діятиме у населених пунктах Золочевської, Вовчанської, Великобурлуцької, Вільхуватської, Дворічанської, Кіндрашівської, Куп’янської, Курилівської, Петропавлівської, Дергачівської та Липецької громад Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться