Синєгубов назвав найскладніший напрямок на Харківщині

Що зараз робиться на Харківщині повідомив Олег Синєгубов

За добу по цивільній інфраструктурі та беззбройним жителям Харківщини ворог застосував чотири ракети Х-35, сім FPV-дронів, одну балістичну ракету "Іскандер". Про це в ефірі "Єдиних новин" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Куп’янський напрямок наразі є найскладнішим. Попри відсутність успіхів у просуванні, противник не полишає спроб перехопити ініціативу.

Водночас окупант посилив обстріли цивільних об’єктів із РСЗВ "Ураган" та осколково-фугасними снарядами", – зазначив голова ХОВА.

Він повідомив, що на тих територіях, де активні бойові дії не дозволяють відновити електропостачання — ведеться посилена робота над тим, щоб забезпечити місцевих жителів альтернативними джерелами опалення. 

Разом із тим у громадах населених збільшують кількість когенераційних та газотурбінних установок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Третій штурмовій анонсували "хороші новини" з Харківської області

Заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін анонсував хороші новини з Харківської області, де вони зараз працюють. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, інформує портал "Коментарі". "Маємо хороші новини на своєму напрямку. В зоні відповідальності нашої Третьої штурмової на Харківщині були проведені успішні наступальні дії. Деталі згодом", – написав Жорін. Відео – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині почали реєструвати на отримання скрапленого газу

У Чугуївській громаді почали реєструвати на отримання гуманітарної допомоги у вигляді скрапленого газу в балонах, який видаватимуть у рамках експериментального проєкту для підготовки до зими. Про це повідомили у Чугуївській ТГ, інформує портал "Коментарі".

Цю допомогу у вигляді балонів зі скрапленим газом можуть отримати мешканці, які фактично проживають в домогосподарствах, розташованих на території Чугуївської міської територіальної громади, та відповідають одній з таких умов:

1. проживають в місцевості, де відсутнє чи тимчасово відсутнє централізоване постачання природного газу та/або електричної енергії внаслідок бойових дій та/або надзвичайної ситуації та здійснюється використання чи є можливість використання скрапленого газу, зокрема для приготування їжі та обігрівання приміщення;

2. використовують газові побутові прилади, що налаштовані виключно на споживання скрапленого газу; та належать до вразливих груп населення.

Чи можна ще встигнути подати заявку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться