У Харкові водій випив і врізався у паркан

Притягнули до відповідальності водія, який скоїв ДТП у стані сп'яніння

Вчора, близько 22-ї години, патрульні отримали виклик ДТП на вулиці Воложанівській. Поліцейські встановили, що чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на ворота. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування інспектори виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння. На пропозицію пройти огляд на стан сп'яніння чоловік погодився.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Драгер, результат якого склав 2.29 проміле. З результатом огляду водій був не згоден, а на пропозицію пройти повторний огляд у медичному закладі чоловік відмовився. Також, у водія був відсутній поліс обов'язкового страхування.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування та склали на нього адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Відмова водія від огляду на стан сп’яніння) та адміністративну постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, у якої відсутні при собі необхідні документи на право керування) КУпАП.

Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові п’яний чоловік спричинив ДТП та втік

Патрульні отримали виклик про ДТП. Поліцейські оперативно прибули на місце та встановили, що водій автомобіля Nissan здійснив зіткнення з іншим авто на Салтівському шосе, після чого поїхав з місця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Інспектори передали опис автомобіля у радіоефір та розпочали пошук. Як результат, на вулиці 7-ї Гвардійської Армії, поліцейські помітили схоже авто, у якого були характерні пошкодження. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився. Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться