На Харківщині триває страшна пожежа: оголошено евакуацію

Сильне задимлення спостерігається навіть у Харкові, а в Балаклії детонують вибухові предмети

У Оскільській ТГ Ізюмського району триває масштабна пожежа, горять лісові насадження на площі біля 1200 га. Про це станом на 20:18 2 вересня повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Вогонь розповсюдився на село Студенок. Проводимо евакуацію жителів. Кількість евакуйованих станом на зараз  — понад 200 людей.

На місці працюють рятувальні служби у посиленому режимі, ДСНС, поліція, районна та місцеві адміністрації, структурні підрозділи цивільного захисту ХОВА.

Залучаємо додаткові ресурси для ліквідації пожежі із інших областей", – зазначив начальник ХОВА.

У Балаклійській міській військовій адміністрації о 21:32 повідомили, що на території міста Балаклія виникла пожежа, через що відбувається детонація боєприпасів, які лишились з часу окупації міста. В результаті цього можуть бути чутні вибухи.

Повідомляється, що всі служби працюють на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові КАБом пошкоджено один з вишів (ФОТО)

Сьогодні, 2 вересня, близько 15:30 окупанти завдали ударів по Харкову. Сталися влучання у гаражному кооперативі, а також на території одного з вишів. Внаслідок атаки попередньо постраждали 14 осіб.

Пошкоджені спортивний об'єкт, приватний будинок, складська будівля та бокси з автомобілями на території гаражного кооперативу. Сталися пожежі за різними адресами. Горіли гаражі, автівки, складська будівля та трава на площі 1000 м кв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Жахливі фото за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться