Університет Харкова повідомив про загибель першокурсниці

Дівчина загинула 22 серпня в ДТП

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого повідомив про трагічну загибель в автокатастрофі 22 серпня 2024 року першокурсниці Військово-юридичного інституту Валерії Панченко, інформує портал "Коментарі".

picture

Валерія народилася  29 жовтня 2005 року у Харкові. Навчалася у Елітнянському ліцеї Ольховської сільської ради.

"Дівчина добре вчилася, була активною у шкільних справах класу та школи. Залюбки брала участь у олімпіадах, конкурсах, відритих уроках і заходах. Окрім академічних успіхів володіла багатьма талантами, які робили її життя яскравим та насиченим. Із задоволенням займалася танцями, любила читати. Часто збирала друзів та рідних навколо, створюючи теплу та затишну атмосферу. Успішно завершивши навчання у школі, Валерія за порадою мами вирішила отримати вищу освіту у Польші. Провчившись там рік, повернулася до України, щоб здійснити свою мрію – стати юристом. Для цього вступила до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого", – йдеться у повідомленні.

22 серпня 2024 року життя Валерії Панченко обірвалося у жахливій ДТП.

"Важко знайти слова, щоб виразити весь біль цієї втрати. Валерія була людиною з великим серцем, яка завжди готова була допомогти іншим. Її присутність завжди осяювала та надихала всіх навколо. Її працьовитість, дружелюбність, прагнення до справедливості, щирість та жага до життя залишаться назавжди у серцях усіх, хто її знав.

Щирі співчуття родині та друзям… Вічна та світла пам’ять нашій студентці!", – написали у НЮУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові попрощалися з чиновницею, що загинула в ДТП

Церемонія прощання з багаторічним заступником директора Департаменту охорони здоровʼя Тетяною Бакаловою пройшла 8 серпня в Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Тетяна Бакалова загинула внаслідок ДТП. Їй було 64 роки, з яких понад 20 вона пропрацювала у виконавчих органах Харківської міської ради. На церемонії прощання співчуття близьким і рідним висловив міський голова Ігор Терехов.

Фото церемонії – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться