Надзвичайна подія сталася під Харковом: кого вдалося врятувати

Мерефа: вогнеборці на місці ліквідації пожежі врятували жінку

29 січня о 12:42 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в місті Мерефа. До місця події негайно було направлено рятувальників 2-х оперативних підрозділів на автоцистернах.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На момент їх прибуття стало відомо, що горіли домашні речі в житловій кімнаті. Всередині будинку знаходилася жінка, яку надзвичайники швидко евакуювали на свіже повітря. Площа горіння склала 10 кв.м. Рятувальники локалізували пожежу о 13:04, а о 13:35 – повністю ліквідували її. Причина пожежі — встановлюється.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться на Куп’янському напрямку: інформація станом на ранок

За даними Генштабу, минулої доби авіаційних ударів зазнали: Великий Бурлук, Хатнє, Петропавлівка, Піщане, Берестове Харківської області.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Обстріляв з артилерії та мінометів близько 40 населених пунктів, серед них Гур’їв Козачок, Огірцеве Харківської області.

На Куп’янському напрямку окупанти сім разів штурмували позиції наших військ. Чи є успіхи у ворога – читайте за посиланням.

У Харкові про небезпеку оповіщатимуть по-іншому: подробиці

Депутати Харківської міської ради підтримали ініціативу мера Терехова і ухвалили рішення про створення диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу. Про це Ігор Терехов повідомив у своєму телеграм-каналі, інформують "Коментарі. Харків".

"Тож вже з цього року сирена вмикатиметься тільки у випадку небезпеки безпосередньо для міста, а не для всієї області. Це не лише полегшить роботу всім службам, а й дозволить набагато ефективніше працювати нашому бізнесу", – зазначив міський голова. Проєкт буде втілений в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру, технічне оснащення якого профінансують міжнародні партнери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться