Евакуювати людей у Харкові довелося рятувальникам: що сталося

Харків: під час пожежі вогнеборці врятували 2 людей, ще 9 – евакуювали

Загорання виникло у квартирі 6-поверхового житлового будинку. З вікна помешкання виднілося велике полум’я та сильне задимлення сходової клітини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За даними рятувальників, побутова пожежа сталась у квартирі на верхньому поверсі житлової 6-типоверхівки на вул. Велика Панасівська у Харкові о 19:57. Її площа склала 30 кв.м. Спостерігалось інтенсивне полум’яне горіння і сильне задимлення. Із задимленої зони рятувальники врятували 2 людей, ще 9 евакуювали. Працювали 4 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та автодрабина.

О 20:50 розповсюдження вогню вдалось локалізувати, о 00:08 його ліквідували повністю. Жертв та постраждалих вдалось уникнути. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов задекларував свою зарплату та майно: подробиці

Мер Харкова Ігор Терехов подав декларацію про доходи за 2022 рік у передостанній день подання декларацій чиновниками за 2021-2022 роки – 30 січня. У своїй декларації мер зареєстрував також і сина Андрія. Так, згідно декларації Ігор Терехов орендує квартиру у Харкові площею 101 м2, має у спільній з матір’ю власності квартиру у Харкові площею 69,8 м2, а також його син Андрій має право на проживання в будинку в Іспанії, яким володіє українець Ясинський Олександр Петрович.

У червні 2023 року в ексклюзивному інтерв’ю "Радіо Свобода" Ігор Терехов розповів, де перебувають його діти. У Терехова троє синів: старший 1995 року народження, середній – 2003 року і найменший – 2006-го. Відтак, двоє старших синів харківського міського голови є повнолітніми. За словами мера, вони не живуть у Харкові.

Яку зарплату отримував мер у 2022 році, на чому їздить та скільки зберігає готівки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться