У Харківській області сталася ДТП: 7 людей травмовані (ФОТО)

Усі постраждалі госпіталізовані

У поліції Харківської області повідомили про наслідки аварії в Богодухові, пишуть "Коментарі. Харків".

За даними поліції, в ДТП семеро громадян травмовані, у тому числі 12-річна дитина. Всі постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню. 

Щодо обставин автопригоди у поліції повідомили, що 14 січня близько 19:50 на трасі “Харків-Суми” на виїзді з міста Богодухів сталося зіткнення автомобілів “Chevrolet” та “ВАЗ-2108”. Попередньо встановлено, що 44-річний водій “ВАЗ-2108” виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з іншим авто під керуванням 41-річного мешканця Сумської області.

В результаті ДТП постраждали водій “Chevrolet” його 42-річна дружина та 12-річна донька. Водій “ВАЗ” та троє його пасажирів також отримали тілесні ушкодження. 

Транспортні засоби поміщені на майданчик тимчасового затримання. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова задокументували факт неналежного виконання батьківських обов’язків. 

У поліції пояснили, що матір не доглядає за своїми дітьми - діти живуть в антисанітарних умовах та не забезпечені повноцінним харчуванням. Порушення виявили працівники сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 1 спільно зі спеціалістами служби у справах дітей по Слобідському району.

Фахівці постійно здійснюються превентивні заходи та відвідують родини, в яких раніше батьки ухилялися від виконання своїх батьківських обов’язків. 

Спеціалісти виявили факт неналежного виконання батьківських обов'язків у Харкові. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться