У Харкові сталася надзвичайна подія через дитячу іграшку (ФОТО)

Харків'янам розповіли, яку загрозу несуть зарядні пристрої

Здавалося б повсякденні речі можуть призвести до трагедії. У Харківській міській раді розповіли про надзвичайну подію, яка трапилася через дитячу іграшку, повідомляють "Коментарі".

До харків'ян звернулося КСП “Харківміськліфт” із закликом бути обережними та не залишати без нагляду зарядні пристрої та електричні прилади. 

На підприємстві розповіли, що днями виникло займання в одній з квартир у пров. Пластичному. На місце події виїхала аварійна бригада підприємства. 

Спеціалісти з'ясували, що причиною загоряння стала дитяча іграшка-гелікоптер, яку через зарядний пристрій підключили до електромережі. 

“Обійшлося без постраждалих. Внутрішньобудинкові електромережі житлового будинку також не зазнали пошкоджень”, - повідомили у компанії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що побутові пожежі не рідкість у Харкові та області. Днями займання сталося в 5-поверховому будинку в Салтівському районі Харкова. Рятувальники оперативно прибули на місце НП та виявили, що на 3 поверсі у будинку на проспекті Ювілейному горіли обшивки дверей двох квартир. Про подробиці пожежі читайте за посиланням

Часті пожежі у Харківській області через ворожі обстріли. У вівторок, 6 лютого, близько 10:00 росіяни завдали удару по житловому сектору села Глушківка Курилівської громади Куп’янського району. В результаті обстрілу загорівся легковий автомобіль. Про наслідки ворожої атаки читайте за посиланням

А в січні через пожежу у Харкові загинув чоловік. Що відомо про причини та наслідки надзвичайної події, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться