Що зараз з матір’ю загиблого немовляти на Харківщині

У ХОВА повідомили про стан постраждалих внаслідок учорашнього теракту в Золочеві

В лікарні продовжують перебувати три жінки, які зазнали травм у результаті ворожих ракетних ударів по селищу Золочів 6 лютого вночі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За даними лікарів, пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні у задовільному стані та проходять консервативне лікування.

Натомість 21-річну жінку прооперовано, наразі вона перебуває в реанімації. Лікарі розцінюють її стан як важкий.

Нагадаємо, що 6 лютого, між другою та третьою годинами ночі окупанти випустили дві ракети по селищу Золочів на Харківщині. Влучання сталися у готель, де загинув двомісячний хлопчик. Дитина народилася 4 грудня 2023 року. Його мати з важкими пораненнями доставили до лікарні. Також у медзаклад відправили двох постраждалих жінок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рятувальники показали відео розбору завалів будівлі готелю на Харківщині (ОНОВЛЕНО)

Рятувальники ДСНС опублікували відео аварійно-рятувальної операції у селищі Золочів Богодухівського району, куди вночі російські військові скинули дві ракети С-300. Влучання сталися у готель, врятовано три жінки, загинуло двомісячне немовля.

За даними рятувальників, у готелі в Золочеві станом на 15:15 завершені аварійно-рятувальні роботи. Жертв та постраждалих більше не виявлено.

Прокурори показали наслідки влучань ракет у Харкові (ФОТО)

За даними Харківської обласної прокуратури, 7 лютого близько 6:00 ворог завдав ракетні удари по Слобідському району м. Харкова.

Пошкоджено будівлі та приміщення цивільних підприємств.

Постраждали 52-річна жінка та двоє чоловіків віком 59 та 64 років. Всі троє людей є працівниками підприємств. Потерпілим надана допомога на місці.

Попередньо, задокументовано влучання п’ятьох ракет типу С-300.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться