Внаслідок обстрілу Харкова постраждав директор одного з підприємств

Зранку росіяни били по харківським підприємствам

Пʼять влучань по промисловій зоні, зруйновано офісні та виробничі приміщення. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

"Постраждав директор одного з підприємств, на місцях інших влучань -  ще двоє охоронців. Всі троє отримали легкі поранення та отримали допомогу на місці", – зазначив головний слідчий області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Прокурори показали наслідки влучань ракет у Харкові (ФОТО)

За даними Харківської обласної прокуратури, 7 лютого близько 6:00 ворог завдав ракетні удари по Слобідському району м. Харкова.

Пошкоджено будівлі та приміщення цивільних підприємств.

Постраждали 52-річна жінка та двоє чоловіків віком 59 та 64 років. Всі троє людей є працівниками підприємств. Потерпілим надана допомога на місці.

Попередньо, задокументовано влучання п’ятьох ракет типу С-300.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

Також за добу артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 22 населених пунктів Харківщини, зокрема: Вовчанськ, Охримівка, Варварівка, Козача Лопань, Мала Вовча, Піщане, Петропавлівка, Кислівка, Котлярівка тощо.

Окупанти посилили удари керованими авіабомбами, протягом доби обстрілювали Ветеринарне, Охрімівка, Мала Вовча, Піщане та ін.

Фото, де сталися прильоти, можна подивитися за посиланням.

У Харківській області евакуація проводиться не лише з Куп’янщини: звідки виїздять люди

Харківська область сьогодні продовжує потерпати від обстрілів російських військ. Про ситуацію по громадах в етері національного телемарафону розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Він підкреслив, що триває евакуація з громад Куп'янського району, які щодня піддаються обстрілам з боку окупантів. Із початку року евакуйовано вже понад 300 місцевих жителів, серед них 30 родин. Почастішали звернення не лише із Куп'янщини, а й з Вовчанського напрямку. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться