Що зараз з будинком у Харкові, в який в жовтні влучила ворожа ракета (ФОТО)

У будинку тривають відновлювальні роботи

У житловому будинку на вул. Георгія Тарасенка, куди в жовтні минулого року влучила ворожа ракета, тривають відновлювальні  ремонтно-будівельні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Комунальники вже закрили там контури та відновили пошкоджений дах. Наприкінці грудня вони почали роботи в зруйнованому під’їзді.

В КП "Харківспецбуд" розповіли, що робітники майже завершили встановлювати балки та опорні конструкції. Це необхідно для зведення стін і слугуватиме опорою для покрівлі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області курсують безкоштовні приміські автобуси (розклад)

Гуманітарний Фонд для України (UHF) гуманітарна місія "Проліска"у 2024 році продовжила співпрацю з Балаклійською міською військовою адміністрацією ще на рік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

З понеділка, 15 січня, жителі з віддалених куточків Балаклійської громади можуть і надалі абсолютно безкоштовно виїжджати до міста Балаклія та сусідніх сіл.

З графіком руху можна ознайомитись за посиланням.

Яке майно задекларував Олег Синєгубов за 2022 рік. У декларації зазначена власність не тільки самого начальника ХОВА, а й членів його сім'ї - дружини Анни Журавльової та двох синів Олександра й Артема.

Яке майно та скільки коштів задекларував заступник Синєгубова Євген Іванов – дивіться за посиланням.

Скільки заробила за час війни заступниця голови ХОВА Віта Ковальська можна подивитися тут.

Дві квартири, машину та кредит: що задекларував заступник голови ХОВА Роман Семенуха.

"Коментарі. Харків" також дізналися, яку зарплатню отримував начальник ХОВА Олег Синєгубов у 2023 році – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться