Окупанти завдали ударів по газовій інфраструктурі трьох громад

Ворог завдав чергових ударів по газовій інфраструктурі Харківської області

Під обстріли армії рф потрапили розподільні газопроводи середнього тиску та газові мережі житлових будинків у трьох громадах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

У прикордонній Козачій Лопані газовикам Харківської філії "Газмережі" вдалось усунути наслідки пошкодження газопроводу середнього тиску без припинення газопостачання у домівки селища.

У Золочівській громаді ліквідацію наслідків обстрілів будинкових газопроводів також проведення без припинення подачі газу.

У Куп’янській громаді окупаційні війська обстріляли житлові квартали та розподільний газопровід, що доставляє газ у одне із сіл.  Понад 20 будинків залишились без газу. Куп’янські газовики локалізували витоки енергоносія через обстріляні труби та роблять все можливе для відновлення газопостачання у село.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Газові мережі, житлові будинки, готелі та підприємства: де сталися прильоти на Харківщині

За добу на Харківщині артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі та ін.

Окупанти завдавали авіаударів по населеним пунктах Стариця, Іванівка, Кислівка. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак біля Синьківки та Іванівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

Де сталися прильоти в області за добу та які наслідки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться