Патрульні показали перше відео з бодікамер під час порятунку людей у Харкові

Патрульні одними з перших прибули на місце пожежі

У Харкові під обстрілом вкотре опинилась цивільна інфраструктура. Влучання ударних БПЛА країни-терориста спричинили масовану пожежу. Житлові будинки жителів приватного сектору були у вогні.

Патрульні одними з перших прибули на місце та одразу почали надавати допомогу, евакуйовувати та разом з рятувальниками локалізовувати пожежу, аби вогонь не перекидався на інші будинки.

"На місцях влучання працюють екстрені служби. Ми надаємо всю необхідну допомогу, регулюємо рух для безперешкодного проїзду спецтехніки". – повідомили у Патрульній поліції Харківщини.

Поліцейські показали відео перших хвилин порятунку людей.


За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, рятувальники та правоохоронці продовжують ліквідовувати наслідки ворожої атаки. Триває розбір завалів і деблокування тіл загиблих людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шестимісячне немовля та ще двоє дітей вбили росіяни у Харкові

Із 22:46 окупанти завдавали ударів по Харкову дронами-камікадзе типу "Shahed". Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Уражена цивільна інфраструктура. Виникло кілька масштабних пожеж. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли. Ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані.

Внаслідок ударів загинули семеро людей, серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля близько 6 місяців. В одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей, серед яких 3 дітей. На іншому обʼєкті – ще двоє загиблих.

Станом на зараз – троє поранених.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться