У Харківській області проводять рейди: що сталося

«Обережно, крихкий лід»: правоохоронці Харківщини проводять профілактичну роботу біля водоймищ

У безпекових заходах беруть участь працівники сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області, працівники ДСНС та фахівці служби у справах дітей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

У звʼязку зі швидким підвищенням температури повітря на вулиці, значним коливанням температури вночі та вдень, крига на водоймах почала танути. Однак рибалок та відпочивальників це не спиняє. Необачність може призвести до трагічних наслідків.

На території Пісочинської територіальної громади та Основ'янського району Харкова правоохоронці провели розʼяснювальні бесіди з громадянами, які відпочивають біля водойм або рибалять на льоді.

Ювенальні поліцейські також закликають батьків бути пильними та слідкувати за дозвіллям своїх дітей біля водоймищ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Людина провалилася у крижану воду на річці в Харкові

1 лютого, близько 09:30 години на річці Лопань поблизу парку "Мирський Гай" на території Новобаварського району Харкова людина провалилася у крижану воду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

Людину помітили державні інспектори "Рибоохоронного патруля" під час проведення рибоохоронного рейду. "Постраждала особа, в силу своєї необачності, знехтувала правилами безпеки перебування на водоймі та потрапила у крижану воду. Співробітники Харківського рибоохоронного патруля, ризикуючи своїм здоров’ям, витягли людину з води на берег", – зазначили у відомстві. Державні інспектори Управління передали постраждалу людину відповідним службам для надання медичної допомоги та далі продовжили виконувати свої посадові обов’язки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться