Харків’яни несуть тисячі пакетів з речами на допомогу постраждалим

Мешканці з’їжджаються з усього міста, щоб допомогти людям, які залишилися без нічого

Міський голова Ігор Терехов подякував усім харків’янам, які відгукнулися на заклик про допомогу постраждалим мешканцям Немишлянського району.

Сьогодні, 10 лютого, під час спілкування з журналістами мер повідомив, що речі та продукти харчування до гуманітарного хабу, який оперативно розгорнули в гімназії №21, приносять люди з усіх районів міста.

"Я вдячний харків’янам, які з самого ранку приносять речі та продукти харчування. На наше прохання допомогти постраждалим, які залишились без нічого, відгукнулися мешканці усіх районів. Йдуть діти, молодь, люди середнього та похилого віку. Утворилася величезна черга з охочих допомогти", - розповів Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Родина згоріла заживо": слідчій розповів страшні подробиці ночі в Харкові

Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу – чотири роки, найменший -  Павло, йому було десять місяців. Подробиці загибелі розповів начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір'я увірвалося полум'я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо.

"Всі семеро опинилися у вогняній пастці. Попередньо встановили, що старший та молодший хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом. Чоловік ймовірно, знепритомнів першим, а малий - забився в куток, сам в кухні. Там ми його і знайшли.

Матір з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах.

Всі вони дуже сильно обгоріли і для остаточних висновків знадобиться ДНК – експертиза", – зазначив головний слідчий області.

Нагадаємо, що з 22:46 окупанти завдавали ударів по Харкову дронами-камікадзе типу "Shahed". Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Уражена цивільна інфраструктура. Виникло кілька масштабних пожеж. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли. Ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані.

Внаслідок ударів загинули семеро людей, серед них троє дітей. Станом на зараз – троє поранених.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться