Де на Харківщині не буде світла і води

Сьогодні та завтра планово вимкнуть світло та воду у трьох громадах Харківської області

Сьогодні, 13 лютого, з 09:00 до 16:00 заплановано відключення електроенергії у частині міста Балаклія та Богодухівської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію громад.

Так, у Балаклії світла не буде з 09:00 до 16:00 по вул. Московській, пров. Східний.

Це повʼязано з невідкладними ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади.

У Богодухівській громаді у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт сьогодні з 09:00 до 17:00 будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади за графіком.

Зазначається, що в графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни. Детально з адресами можна ознайомитися за посиланням.

Вже завтра, 14 лютого, з 9:00 у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на магістральному водоводі "Кочеток – Харків" КП "Харківводоканал" буде відсутнє водопостачання:

- в місті Чугуїв (крім мікрорайону Башкирівка) – з 9:00 14 лютого до 11:00 15 лютого;

- в селі Кам’яна Яруга – з 9:00 14 лютого до 11:00 17 лютого.

Мешканців просять зробити запас води.

Сьогодні начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що відновлено електропостачання для 3 тисяч абонентів у Куп'янську. У Вовчанську відремонтували повітряну лінію, яка була пошкоджена 11 лютого, – 10 тисяч абонентів зі світлом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Після обстрілу Харкова 9 лютого у місті було знеструмлено сотні абонентів.

Як розповів начальник Східного району електричних мереж Максим Різниченко, 1372 споживача, які були знеструмлені вночі 9 лютого через атаку безпілотників, заживлені за резервною схемою. "Ми змогли відновити електропостачання всіх домоволодінь, окрім 11-ти приватних будинків, які були повністю знищені вогнем. Продовжуються ремонтні роботи з метою відновлення основної схеми живлення", - зазначив Максим Різниченко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться