В одному з районів Харкова сталася пожежа: є загиблі

Рятувальники виявили тіло людини на одній з пожеж в Харкові

Учора о 17:20 в Харкові сталася побутова пожежа в Шевченківському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події негайно виїхали рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час їх прибуття горіла самобудова на всій своїй площі у 5 кв.м. На згарищі виявлено обгоріле тіло чоловіка, данні якого встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Родина згоріла заживо": слідчій розповів страшні подробиці ночі в Харкові

Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу – чотири роки, найменший -  Павло, йому було десять місяців. Подробиці загибелі розповів начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов. Під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір'я увірвалося полум'я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо.

Жахливі подробиці загибелі сім’ї Путятіних – читайте за посиланням.

У Харкові та області нафтопродукти потрапили у воду: у ХОВА звертаються до мешканців

9 лютого у Харкові ворожі безпілотники влучили в одну з нафтобаз в Немишлянському районі міста, внаслідок чого сталася масштабна пожежа на самій базі, а також згоріла ціла вулиця – близько 15 будинків, де загинули семеро людей, серед них троє дітей.

Вже пізніше у соцмережах почали публікувати фото річки, де помітні сліди нафтопродуктів. Почалися перевірки даного факту. За даними Державної екоінспекції виток небезпечної речовини стався в річку Немишля та далі за течією в річки Лопань, Уди, Харків.

Учора ввечері Харківська обласна військова адміністрація опублікувала офіційне повідомлення щодо "екологічної катастрофи", про яку пишуть у соцмережах, - читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться