Окупанти обстріляли ринок на Харківщині: є загиблі та поранені

Російська армія завдала удар по центру Вовчанська

Сьогодні близько 11 ранку російські війська обстріляли з артилерії центр міста Вовчанськ на Харківщині. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Внаслідок дій окупанта 61-річна цивільна жінка загинула від міно-вибухової травми, ще одна 50-річна цивільна була поранена.

У момент обстрілу люди перебували на місцевому ринку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні о 7:30 під обстрілом опинилося сільськогосподарське підприємство в селі Курилівка Куп’янського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Він уточнив, що внаслідок ворожого обстрілу загинули двоє цивільних чоловіків. Ще один цивільний чоловік віком 36 років та жінка отримали вибухові травми, їх стан оцінюється як середній.

Ворог продовжує наступати під Куп’янськом: яка обстановка на Харківщині станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога поблизу Синьківки та  Табаївки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка, Котлярівка Харківської області.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник зазначив, що навіть дві ворожі атаки за добу – це важко, тому що наступальні дії на цьому напрямку ведуться майже щоденно.

"Це, звісно ж, важко. Недооцінювати ворога не треба. Він небезпечний, має і застосовує різні можливості для ураження. Але українські бійці та військово-політичне командування максимально досвідчене, контролює ситуацію і теж може дуже неприємно дивувати окупантів", – написав генерал Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться