Собака втратив кінцівку під час обстрілу Вовчанська: як його рятували (ФОТО)

Поліцейські та волонтери Харківщини врятували життя пораненому під час обстрілу собаці

Під час удару російськими військовими по ринку у Вовчанську 13 лютого постраждали не лише люди, а й тварина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок російської агресії одна жінка загинула, ще одна отримала осколкове поранення ноги. Правоохоронці надавали невідкладну допомогу травмованій жінці, евакуювали її до лікарні, документували наслідки обстрілу. У цей час вони помітили песика, який втратив лапу. Однак за першочерговими слідчими діями та загрозою нового обстрілу одразу допомогти тварині вони не встигали. Проте повідомили керівництво про поранену тварину.

Помічник начальника з гуманітарних питань ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков дізнався про собаку та одразу почав діяти. Він домовився із зоозахисниками та ветеринарами, які одразу ж відгукнулися, виїхали до Вовчанська, знайшли перелякану тварину та вивезли її.

Ветеринарну допомогу, лікування, відновлення та всі витрати по рятуванню пораненого собаки взяв на себе зооволонтер Роберт Саргсян.

"Наразі песик вже на операції. Його життю більше нічого не загрожує", – зазначають в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Красені шукають господарів: у Харкові зробили фотодень для тварин з притулку

У Харківському міському притулку для тварин відбувся фотодень з фотографами-волонтерами від Всеукраїнської зоозахисної організації "UAnimals". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Захід провели для того, щоб якісні світлини допомогли тваринам якнайшвидше знайти господарів. Фото можна переглянути за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться