У Харківській області буде гучно: мешканців попередили

На Харківщині триває розмінування у двох громадах

Сьогодні, 15 лютого, з 12:00 до 13:00 будуть проводитись контрольовані підриви поблизу с. Вербівка Балаклійської громади.Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Також з 12:30 до 13:30 в районі населеного пункту Шевелівка Ізюмського району відбудеться контрольований підрив вибухонебезпечного предмета.

Жителів громади закликають зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні вранці рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого будинку у селищі Великий Бурлук тіло 74-річної жінки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Станом на зараз кількість загиблих збільшилась до трьох. Ще пʼять людей поранено.

ОНОВЛЕНО: Ще одне тіло 55-річної жінки рятувальники деблокували з-під завалів.

Кількість загиблих зросла до чотирьох.

Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Нагадаємо, окупанти обстріляли Харківську область: є загиблі та поранені

За даними очільника поліції Харківщини Володимира Тимошка, внаслідок удару двох ракет з ЗРК С-300 по житловому сектору загинула 68-річна жінка. Пошкоджені та вщент зруйновані приватні будинки, газогін, вуличні електромережі, господарчі споруди.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в Борівському районі пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди.

"Всі загиблі і поранені – цивільні громадяни. рашисти навмисно гатили по житловим районам, сподіваючись посіяти паніку серед пересічних громадян", – написав Тимошко.

Також учора ввечері близько 16:15 ворог завдав ракетний удар по селищу Великий Бурлук Купʼянського району. Задокументовано пряме влучання ворожої ракети у двоповерховий багатоквартирний будинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться