За добу в Харкові та області 90 осіб потрапили в поліцію: причини

Що правоохоронці контролюють в Харкові

У поліції Харківської області розповіли, що відбувалося в місті та регіоні, інформують “Коментарі”.

Правоохоронці продовжують перевіряти та виявляти осіб, ймовірно причетних до ДРГ. “Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб”, - йдеться у щоденному звіті поліції. 

Тривають перевірки та на блокпостах Харкова та області. Правоохоронці перевіряють транспортні засоби спільно з військовослужбовцями з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. “На блокпостах упродовж доби вилучили 3 гранати Ф-1, запали, штик ніж, бойову автоматичну зброю типу АК-12, патрони калібру 5,45 мм”, - повідомили у поліції.

Також у ході відпрацювання території працівники поліції викрили 4 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

За добу правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 2 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 5 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 4 – за перевищення швидкості.

“Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на “гарячу” лінію “102”, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot”, - нагадали у поліції.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що окупанти напередодні обстріляли Харківську область - ракета потрапила в житловий будинок. Як поліція працювала на місці влучання, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться