Сьогодні у громаді на Харківщині оголошено День жалоби за загиблими

16 лютого у Великобурлуцькій територіальній громаді оголошено День жалоби

14 лютого ворожі ракети забрали життя п’яти людей – жителів Великобурлуцької громади. Сьогодні у Великобурлуцькій територіальній громаді оголошено День жалоби за загиблими.

Від влучання ракети типу С-300 по двоповерховому житловому будинку в селищі Великий Бурлук загинули:

Третяк Володимир, 41 рік.

Гарькавенко Володимир, 53 роки.

Чернявська Антоніна, 74 роки.

Чернявська Лариса, 54 роки.

Солодка Алла, 27 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що загинуло п’ять людей, ще п’ять дістали поранення.

"За кожною цифрою – люди. Дві загиблі жінки, яких знайшли ще напередодні, - матір з донькою. Матері було 74 роки. А доньці  54 – це її чоловік серед поранених в лікарні. Отримав вибухову травму, забій хребта і найстрашніше – втратив рідних", – повідомив головний слідчий області.

Ще одна з постраждалих – медсестра районної поліклініки, її теж врятували вчора. Жінка вижила, їй надають допомогу. Але її чоловік загинув. У квітні йому мало б виповнитися 54 роки. Сергій Болвінов повідомив, що 2406 людей вбили росіяни в Харківській області від початку вторгнення. 86 з них – діти.

"І за кожною цифрою – знищені та понівечені життя звичайних людей. Окупанти вбивають українців цілими родинами. Свідомо атакують ракетами та авіабомбами житлові квартали. Це і є геноцид. Мета ворога – позбавити нас нормального життя, перетворити мирні заможні українські села та міста на сіру зону", – підкреслив він.   



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться