Алкоголь відомих брендів з харківського цеху: вилучено продукції на мільйони гривень

У Харкові правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю: вилучено продукції на понад 6 млн грн

13 лютого 2024 року правоохоронці припинили роботу підпільного цеху у Харкові з незаконного виробництва фальсифікованого алкоголю, а саме горілки, коньяку, віскі під виглядом відомих брендів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За результатами проведення обшуків вилучено понад 45 тонн рідини з характерним запахом спирту, понад 11 000 літрів готової лікеро-горілчаної продукції на загальну суму понад 6 млн гривень, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару, вантажні та легкові транспорті засоби, напівпричепи, засоби зв’язку, грошові кошти.  

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 57-річному мешканцю Харкова за фактом незаконного збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 204 КК України).

Вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності інших співучасників злочинної діяльності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині судитимуть поштарку

Мешканка Харківщини працювала на одному з відділень пошти, проте коли окупували її місто Ізюм, вона пішла на співпрацю з окупантами та стала очільницею центрального відділення "Почты Изюма". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Зазначається, що жінка поширювала газети з кремлівськими наративами та очолювала філію "Почты Изюма" під час окупації. Що їй загрожує – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться