На Харківщині 19 людей доставили до поліції: що відбувається

До працівників поліції Харківщини упродовж доби надійшло 970 викликів від громадян

Військові рф обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Працівники слідчо-оперативних груп задокументували наслідки обстрілів та відкрили кримінальні провадження, пов’язані з воєнними злочинами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення Поліції Харківщини.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 19 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1900 транспортних засобів.

На блокпостах упродовж доби вилучили підривачі, бойові гранати, піротехнічні вироби, запал міни, димові гранати, близько тисячі патронів різного калібру.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, 11 громадян отримали травми.

Крім того, працівники поліції викрили двох водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора ввечері та вночі харків’яни та мешканці області чули потужні вибухи

Окупанти цієї ночі завдали близько 20 ударів по Липцях Харківського району. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Ворожий обстріл вівся із реактивних систем залпового вогню та артилерії.

Пошкоджені будівля Липецької сільської ради, бібліотека, склад будівельних матеріалів, вантажний автомобіль. Виключно цивільні обʼєкти.

Інформації щодо постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться