У Харкові засудили групу сутенерів: який вирок призначив суд

На Харківщині засуджено групу сутенерів, яких викрили поліцейські у березні минулого року

Шість осіб визнано винним у скоєнні злочинів. Суд призначив їм покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Надання ряду різноманітних сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду зловмисники маскували під стриптиз-клуб та масажний салон. Вартість години надання сексуальної послуги коливалась від 2200 до 5900 гривень.

Однак, у березні 2023 року працівники міграційної поліції у взаємодії зі слідчими ГУНП в Харківській області їх викрили та припинили протиправну діяльність. Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, носії інформації, грошові кошти у національній та іноземній валютах, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочину діяльність.

На початку лютого 2024 року Київським районним судом Харкова 6 учасників угруповання визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їм призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

проституція у Харкові

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині 19 людей доставили до поліції: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 19 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1900 транспортних засобів.

На блокпостах упродовж доби вилучили підривачі, бойові гранати, піротехнічні вироби, запал міни, димові гранати, близько тисячі патронів різного калібру. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться