На Харківщині через опалення сталася трагедія

Під час пожежі в приватній оселі виявлено тіло загиблого чоловіка

Сьогодні, 17 лютого о 07:59 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у селі Новий Бурлук Печенізької громади. У приватному будинку на вул. Польовій горіли домашні речі, меблі та дерев’яні конструктивні елементи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На момент прибуття рятувальників 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини вогонь встиг розповсюдитись на площу біля 50 кв.м. Під час пожежогасіння вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка, 1963 року народження.

О 08:42 пожежу локалізували, о 12:00 ліквідували. За попередніми даними причиною її виникнення стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині 19 людей доставили до поліції: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 19 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1900 транспортних засобів.

На блокпостах упродовж доби вилучили підривачі, бойові гранати, піротехнічні вироби, запал міни, димові гранати, близько тисячі патронів різного калібру.

Читайте також: Учора ввечері та вночі харків’яни та мешканці області чули потужні вибухи

Окупанти цієї ночі завдали близько 20 ударів по Липцях Харківського району. Де сталися прильоти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться