Затримання людей у Харкові: що відомо

Деяких людей доставили до поліцію за підозрою у причетності до ДРГ

До поліцейських Харківщини упродовж доби надійшло 977 повідомлень від громадян про правопорушення та події. Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 3 осіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2840 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 4 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Упродовж доби правоохоронці виявили у метрополітені 3 осіб, які перебували у розшуку. На станції метро "Героїв Праці" та "Індустріальна" зупинили 50-річного харків’янина та 24-річного мешканця Харківської області, які розшукувалися за скоєння крадіжок. Ще одного розшукуваного 46-річного громадянина виявили на станції метро "Академіка Барабашова". Повідомлено ініціаторам розшуку. 

Минулої доби на території Харківщини сталося 16 дорожньо-транспортних пригод, 9 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 5 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями. Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться