У Харківському районі проводять рейди по сім’ям

Під Харковом фахівці проводять рейди по деяким родинам

Інспектори Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області продовжують проводити інформаційно-розʼяснювальну роботу з соціально-незахищеними сімʼями та сімʼями, які ведуть антисоціальний спосіб життя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Як приклад, 20 лютого фахівці ДСНС України спільно з представниками КУ "Мерефʼянський центр надання соціальних послуг" вирушили у профілактичний рейд по таким сімʼям.

Під час проведення заходів рятувальники Харківського району розʼяснили населенню правила безпеки в побуті, правил користування електроприладами та іншою побутовою технікою.

Не залишилось без уваги в питання щодо алгоритму дій при виявленні невідомих або вибухонебезпечних предметів та дій при пожежі, або будь-якій іншій надзвичайній ситуації.

А для закріплення матеріалу співрозмовникам було вручено відповідні памʼятки.

Того ж дня співробітники Служби порятунку провели інформаційно-розʼяснювальну роботу серед населення Височанської селищної ради.

Надзвичайники звернули особливу увагу алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, пояснили що такі предмети можуть нести смертельну загрозу, саме тому слід дотримуватись головних правил:

Не підходь;

Не чіпай;

Телефонуй 101.

Також інспектори закликали населення не ігнорувати сигнал "Повітряна тривога" задля власної безпеки.

Усім співрозмовникам було вручено відповідні памʼятки та листівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині нагадали, яку смертельну небезпеку може приховувати сніг

Після деокупації Харківської області та бойових дій, які на Харківщині тривають й досі, регіон засмічений вибухонебезпечними предметами чи не найбільше за усі інші області. Небезпеку для місцевого населення становить ще й снігова погода, коли під білим покровом міни та інші ВНП побачити майже неможливо. Спеціалісти показали, як виглядає смертельна небезпека під снігом – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться