На Харківщині молодь врізалася в припарковані автівки (ФОТО)

На Харківщині поліція встановлює обставини аварії, в якій постраждали дві неповнолітні дівчини

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 21 лютого в селі Лиман Зміївської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

19-річний водій автомобіля "ВАЗ 2109" не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з двома припаркованими автівками "ВАЗ 2108".

Внаслідок ДТП 14-річна дівчина-пасажир "ВАЗ 2109" отримала тілесні ушкодження. Її доставили до харківської лікарні. Також травми отримала ще одна пасажирка 16 років, яка відмовилася від госпіталізації.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У середмісті Харкова залишили ще одне "попередження" до влади (ФОТО)

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна" Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Наступ на Харківщині продовжується: звідки ворог штурмує позиції ЗСУ

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця”, на Куп’янському напрямку, ворог здійснив 3 спроби наступу в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

Завдав авіаційного удару в районі Петропавлівки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться