На Харківщині з підприємства мішками виносили добрива та цінності: хто це був

Троє чоловіків викрали майно підприємства на понад півмільйона гривень

На Харківщині групу осіб звинувачують у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Зазначається, що цю групу очолив колишній поліцейський.

За даними слідства, вже колишній поліцейський з Харківщини на початку 2023 року розробив схему незаконної наживи. Він вирішив заволодіти майном агропідприємства, розташованого на території Богодухівського району.

До протиправної діяльності експравоохоронець залучив двох своїх знайомих, один з яких був співробітником цієї фірми і мав доступ до її складських приміщень.

З березня по червень 2023 року зловмисники проникали на територію підприємства і викрадали звідти мішки з мінеральними добривами та інші товарно-матеріальні цінності. У подальшому вони "заробляли", перепродаючи накрадене.

Сума збитків, завданих обвинуваченими, складає понад 500 тис. грн.

Справу розглядатимуть у Дергачівському районному суді Харківської області.

Обвинуваченим загрожує до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У середмісті Харкова залишили ще одне "попередження" до влади (ФОТО)

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна" Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Наступ на Харківщині продовжується: звідки ворог штурмує позиції ЗСУ

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця”, на Куп’янському напрямку, ворог здійснив 3 спроби наступу в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

Завдав авіаційного удару в районі Петропавлівки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться