Після обстрілу 23 січня у Харкові замінили важливе обладнання (ФОТО)

У Харкові продовжується ліквідація наслідків ракетного обстрілу 23 січня

В Київському районі Харкова спеціалісти "Харківобленерго" відновили електропостачання після ракетного обстрілу 23 січня.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У компанії повідомили, що на місці було встановлено нову КТП. Це дало змогу подати напругу на щитові семи знеструмлених багатоквартирних будинків по вул. Академіка Проскури. 

Однак деякі будинки поки залишаються без світла. “Ще в трьох багатоповерхівках внаслідок пошкодження внутрішньобудинкових мереж відсутні умови для підключення електропостачання”, - йдеться в повідомленні компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні у деяких населених пунктах тимчасово обмежили електропостачання. 

У Зміївській міській раді попередили про тимчасове обмеження електропостачання 29 січня з 09:00 до 16:00. Причиною припинення електропостачання вказують - виконання планових ремонтних робіт. Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 29 січня з 10:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у селищі Селекційне; села: Лелюки, Кринички.

Про тимчасове відключення світла попередили жителів Люботинської громади. У Люботинській міській раді повідомили, що світла не буде 29 січня з 09:00 по 17:00

У Пісочинській селищній раді повідомили про відключення світла 29 січня з 09:00 по 17:00.

Детальніше про тимчасові обмеження електропостачання та адресах відключень, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться