У громаді на Харківщині важка ситуація з теплопостачанням

Ситуація у тепловиків Лозівської громади склалася важка

Очільник Лозівської громади Сергій Зеленський доповів про скрутне становище теплопостачальних підприємств Лозівської громади на нараді під головуванням Олега Синєгубова, голови Харківської обласної військової адміністрації, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера Лозової.

"Одне Лозівське “Теплоенерго” щомісяця накопичує до 10 млн грн ризниці тарифів. Загальна підтверджена сума державної компенсації – понад 120 млн грн.

Лише 35% отриманих коштів залишаються на рахунках підприємства, решту – обов'язково перераховують газовикам. Вперше за останні 7 років утворилися мільйонні борги за електропостачання.

Громада підтримує тепловиків, але повністю перекрити потребу не в змозі. Різниця тарифів сягає третини місцевого бюджету", – повідомив Сергій Зеленський.

Про скрутне становище теплопостачальних підприємств Лозівської громади мер Лозової доповів на нараді під головуванням Олега Синєгубова.

"Вдячний за підтримку та порозуміння. Спільно працюватимемо над вирішенням проблеми", – резюмував він.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов повідомив про стан постраждалих в Харкові (ФОТО)

16 січня після 21:42 окупанти завдали 2 удари по Харкову ракетами С-300 зі сторони російського Белгорода. У Холодногірському районі пошкоджені фасади близько 20 багатоквартирних житлових будинків, приміщення приватної медичної установи, знищені 14 автівок. Огляд триває. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок обстрілу постраждали 17 цивільних: 16 жінок віком від 38 до 90 років і 31-річний чоловік. Із них трьом - надали допомогу на місці.

Станом на зараз у медзакладі перебуває 13 потерпілих: 43-річна жінка – у вкрай важкому стані, вона отримала тяжке проникаюче поранення. Також  у важкому стані 39-річна жінка. Інші - у середньому та легкому станах.

Крім того рятувальники евакуювали 30 людей.

Стало відомо, де сталися "прильоти" в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Учора пізно ввечері російські війська завдали ракетних ударів по житловій забудові у центрі Харкова. Очільники Харкова та Харківської ОВА повідомили про постраждалих та значні руйнування.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться