У Харківській області чоловік організував «бізнес» та обманював знайомих

Викрито чорного лісоруба, який завдав майже 250 тис. гривень шкоди

За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 57-річному чоловіку у незаконній порубці  дерев у захисних лісових насадженнях, перевезенні незаконно зрубаних дерев, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, у вересні минулого року підозрюваний організував незаконну вирубку дерев на території с. Мальцівське Новоіванівського старостинського округу Лозівської міської територіальної громади. Чоловік запевнив знайомих, що має всі необхідні дозволи на порубку дерев, хоча насправді таких документів не мав.

Упродовж вересня-жовтня 2023 року підозрюваний організував вирубку понад 80 кленів. Зрубану деревину він у подальшому перепродавав. 

Сума завданої шкоди складає майже 250 тис. гривень. 

Досудове розслідування — Лозівський РВП ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов повідомив про стан постраждалих в Харкові (ФОТО)

16 січня після 21:42 окупанти завдали 2 удари по Харкову ракетами С-300 зі сторони російського Белгорода. У Холодногірському районі пошкоджені фасади близько 20 багатоквартирних житлових будинків, приміщення приватної медичної установи, знищені 14 автівок. Огляд триває. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок обстрілу постраждали 17 цивільних: 16 жінок віком від 38 до 90 років і 31-річний чоловік. Із них трьом - надали допомогу на місці.

Станом на зараз у медзакладі перебуває 13 потерпілих: 43-річна жінка – у вкрай важкому стані, вона отримала тяжке проникаюче поранення. Також  у важкому стані 39-річна жінка. Інші - у середньому та легкому станах.

Крім того рятувальники евакуювали 30 людей.

Стало відомо, десталися "прильоти" в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Учора пізно ввечері російські війська завдали ракетних ударів по житловій забудові у центрі Харкова. Очільники Харкова та Харківської ОВА повідомили про постраждалих та значні руйнування.

РФ влучила у проїжджу частину та у житловий триповерховий будинок, попередньо, ракетами С-300, повідомив очільник поліції області Володимир Тимошко.

"Серед поранених військових немає, всі цивільні. Влучання по цивільному об'єкту, в якому живуть звичайні жителі Харкова, у центрі, що знову вказує на те, що це терористичний акт, зроблений з метою залякування і знищення населення. Це геноцид. Це будинок старої забудови", — сказав Тимошко.

За його словами, пошкоджена також лікарня навпроти будинку, де було влучання. У медичному закладі було загоряння двох поверхів. Поранених серед персоналу немає, пацієнтів на момент удару не було.

Подробиці, фото та відео – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться