Громада на Харківщині передала домашню їжу для бійців ЗСУ (ФОТО)

Домашні страви від мешканців села Гусарівка для бійців ЗСУ

Мешканці села Гусарівка Балаклійської громади згуртувалися, щоб дати відчути нашим захисникам та захисницям тепло та підтримку з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

"Пиріжки, печиво, вареники, соління – все це виготовлене з любов'ю та щирою вдячністю за мужність та героїзм наших воїнів.

Це лише мала частинка того, чим ми можемо висловити свою безмежну вдячність за їхню нелегку службу, за ризик, на який вони щодня йдуть, захищаючи нашу землю, наш мир, наше життя.

Підтримуймо усі і надалі наших захисників та захисниць! Нехай кожен знає, що ми цінуємо їхню самовідданість і віримо в їхню силу", – зазначили у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосять примусову евакуацію

Через потужні обстріли та близькість до фронту на Куп’янщині планують оголосити примусову евакуацію.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про ситуацію в області та про потужні обстріли населених пунктів, інформує портал "Коментарі".

 "Плануємо на найближчому засіданні Ради оборони Харківської області розглянути питання примусової евакуації родин із дітьми з усіх населених пунктів, що на Куп'янському напрямку", – зазначив голова ХОВА.

Читайте також: Харків’яни намагалися перетнути кордон з поминальними вінками (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники відділення "Хижа" Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Авто, яким їхали чоловіки, наряд зупинив на контрольному посту. Водій, житель Закарпаття, повідомив, що він таксист та здійснює замовлення з доставки пасажирів на похорон бабусі у село Чорнотисово. На підтвердження своїх слів, продемонстрував поминальні вінки. Самі ж пасажири підтвердили, що їдуть на похорон бабусі, щоправда, назвати ім'я та адресу, де вона проживала, не змогли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться