У Харкові мешканці звертаються до влади: що сталося

Мешканці одного з районів Харкова у петиції просять повернути автобусний маршрут

Призначити автобусний маршрут від Північної Салтівки (вул. Наталії Ужвій) до Олексіївки (пр. Перемоги) просять мешканці Харкова у петиції до Харківської міської ради. Раніше таким маршрутом курсував автобус №55.

Автор петиції Ольга Долуда зазначає, що зараз з Північної Салтівки до Олексіївки можливо доїхати лише на метро або 63-му автобусі, але з пересадками.

"Багато людей ще досі працює на заводі ФЕД. Раніше,коли був 55 автобус, всім було дуже зручно добиратися на роботу одним транспортом. А зараз люди зазнають великих незручностей для того, щоб вчасно добратися на свою роботу.

Усі були б Вам дуже вдячні, якби Ви повернули цей маршрут", – пише авторка петиції.

Для збору підписів лишилося 89 днів. Проголосувати можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія не полишає спроб прорвати оборону наших військ біля Синьківки та Табаївки

Протягом минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Авіаційних ударів зазнали населені пункти Вовчанськ, Великий Бурлук, Синьківка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів, серед них Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Охрімівка, Мілове, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться