На 8 березня у Харкові відбудуться зміни: деталі

Завтра, восьмого березня у Харкові змінить рух громадський транспорт

Рух трамваїв на в'їзді Семиградському, вулицях Віринській, Мойсеївській та Шевченка, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола "Журавлівський гідропарк", буде припинений з 9:30 до 15:30 8 березня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайно колії.

У цей період трамваї №16 та 16А курсуватимуть так: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російські пропагандисти дискредитують військових ЗСУ, використовуючи інформацію чиновників Харківщини

Ворожі TG-канали поширюють інформацію, буцімто українські військові почали дистанційно розкидати міни у вигляді ліхтариків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

За словами пропагандистів, такі "ліхтарики" вже зʼявилися у тимчасово окупованій Горлівці та можуть зʼявитися і в інших прифронтових містах.

Це черговий вкид російської пропаганди. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харківській області отруїлося подружжя: подробиці

Вранці 7 березня стало відомо про нещасний випадок, який трапився у приватній оселі на вул. Монастирській у м. Лозова Харківської області. Близько 7-ї ранку сусіди увійшли до цієї оселі і виявили в ній тіла загиблого подружжя: чоловіка 1969 та жінку 1974 років народження. Пожежі не було. Рятувальники стверджують, що попередньо, люди отримали отруєння чадним газом. Газовики ж заперечують цю версію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться