Де на Харківщині сьогодні видають продуктову допомогу та розкладачки

У громаді на Харківщині триває видача продуктової допомоги

Сьогодні у Старосалтівській селищній громаді по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) відбувається видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків".

Видача допомоги буде проводитися з 10:00 до 13:00 для мешканців смт Старий Салтів:

•  вул. Світла,

•  вул. Перемоги,

•  вул. Культури,

•  вул. Миру,

•  вул. Харківська,

•  вул. Лісна,

які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити ОРИГІНАЛИ документів:

-паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення ОРИГІНАЛУ документа.

Також 11.03.2024 р. з 10-00 до 13-00 год. на подвір'ї ліцею по вулиці Перемоги 34 від Харківської обласної організації Червоного Хреста планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги (розкладачки) для родин, які оформили акти пошкодженого майна 1 категорії.

 Для отримання допомоги необхідно при собі мати оригінали документів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шахеди влучили біля терміналу аеропорту в Харкові – слідчі

У Харкові після нічної атаки безпілотниками в багатоповерхівках повилітали вікна. Наразі працівники КП "Харківжитлобуд" закривають вибиті вікна в будівлях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Обстеження на наявність інших пошкоджень триває.

За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, безпілотники влучили біля будівлі готелю в Слобідському районі – вона спалахнула. Ще два "прильоти" біля термінала аеропорту - там вибиті шибки та пошкоджені двері. Також пошкоджені два автомобілі та вікна у двох квартирах у будинку неподалік.

Читайте також: У Харківській області не буде світла та води



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться