У Харкові два дні буде припинено рух деякого транспорту

Зміни у русі транспорту відбудуться завтра та післязавтра у Харкові

Рух тролейбусів без запасу автономного ходу на вул. Сумській та Харківському шосе, на ділянці від майдану Іподрому до вул. Академіка Проскури, буде припинений з 10:00 до 15:00 13 і 14 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з відновленням контактної мережі.

В цей час тролейбуси курсуватимуть так:

№40 (частина 1): розворотне коло "Пр. Перемоги" - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - вул. Дерев’янка - вул. Станіслава Партали - розворотне коло "Лікарня швидкої допомоги".

№40 (частина 2): розворотне коло "Майдан Конституції" - вул. Сумська - розворотне коло "Центральний парк".

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Що робиться в полях Харківщини та чого чекати

На Харківщині збір врожаю озимих культур очікується на майже 326 тисяч гектарів площ

Торік восени аграрії Харківщини збільшили площі під посів озимини на 46,2% у порівнянні з 2022 роком, що склало 325,9 тисяч гектарів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА. Які культури будуть сіяти на Харківщині – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківській області розпочали ремонт одного з проїздів

Щойно дозволили погодні умови, підрядники розпочали демонтаж та вивезення зруйнованих конструкцій одного з мостів у Балаклійській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області

Цей міст був зруйнований ще у 2022 році, коли окупанти відступали з захоплених територій Ізюмського району. Руйнування виявилися доволі значними, тож для забезпечення проїзду тут було зведено тимчасову переправу. Зараз же розпочато відновлення мосту. Нова споруда буде розрахована на сучасні навантаження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться