У Харкові пошкоджено найбільший в місті прапор (ОНОВЛЕНО)

У місті найбільший стяг Харкова пошкоджено через вітер

Харкові найбільший прапор в місті спустили для заміни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Він трохи постраждав від сильного вітру, зазначили в міськраді.

ОНОВЛЕНО: Через погіршення погодних умов співробітники СКП "Харківзеленбуд" замінили державний прапор на головному флагштоку міста.

Як повідомили на підприємстві, полотнище було пошкоджене сильним вітром.

Нагадаємо, висота флагштока, який встановлений у центрі Харкова, становить 101 м, а полотнище має розмір 22,5 на 15 м.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вночі обстріляли Харків та область (ФОТО)

14 березня приблизно о 4:00 ворожий безпілотник влучив по території Шевченківського району м. Харкова. Пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

О 5:00 збройні сили рф завдали вже ракетний удар по цьому ж району: пошкоджено нежитлову будівлю. За попередніми даними, ворог вдарив ракетою типу С-300 з території бєлгородської області рф. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що обійшлося без постраждалих.

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, сьогодні вночі ворог здійснював масований обстріл БПЛА по обʼєктах телевізійної інфраструктури області. На частині тривають відновлювальні роботи.

Читайте також: Сьогодні у двох громадах на Харківщині можна отримати продукти

14 березня в Старому Салтові та Богодухові планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Допомогу видаватимуть місцевим мешканцям та ВПО, що проживають у громадах. Графік та адреси видачі – за посиланням.

У Харківській області проведуть перевірки по квартирах

Протягом березня проведуть перевірки у 65 багатоквартирних будинках. Перевірки пройдуть у будинках 12 громад області: Богодухівській, Лозівській, Дергачівській, Золочівській, Ізюмській, Солоницівській, Зміївській, Первомайській, Пісочинській, Роганській, Балаклійській, Новопокровській. Інформація з термінами перевірок заздалегідь розміщується на під’їздах житлових будинків. Що саме будуть перевіряти та за якими адресами – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться