Що робиться з дорогами в приватному секторі Харкова

В одному з районів Харкова проводять весняне облаштування доріг приватного сектору

В Основ'янському районі проводять весняне грейдерування доріг у приватному секторі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, днями працівники КП "Шляхрембуд" виконали такі роботи на вулицях Юнацькій, Кар'єрній, Прилуцькій, Володимира Сосюри, Ленкоранській, Великій Жихорській, Чигиринській, Кутаїській, на частині вул. Камишової та у пров. Тетяни Устинової. Роботи тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Офіційну роботу пропонують у Харкові та області з зарплатою понад 20 тисяч

Станом на 14 березня 2024 року, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 1300 вакансій, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові на Салтівці створили фотозону (ФОТО)

Працівники восьмої дільниці філії КП "Харківблагоустрій" у Салтівському районі створили весняну фотозону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Каркас з дерева робітники змайстрували власноруч, а елементи декору допомогли придбати небайдужі мешканці. Інсталяція знаходиться в одному з дворів на вул. Героїв Праці.

Під Харковом люди майже не спалили власне село (ФОТО)

13 березня близько 17-ї години сталась чергова пожежа сухої трави на відкритому просторі на околиці с. Слобідське Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Вітряна погода сприяла швидкому поширенню полум’я на велику площу. І тільки, коли фронт вогню почав підходити до меж людських поселень, мешканці забили на сполох і викликали рятувальників.

"Причиною такого лиха стала безвідповідальність людей, котрі самі ж спалюють сміття і торішній сухостій. Щоб впоратись з вогнем та зберегти людське житло, надзвичайникам знадобилось понад 13 годин", – повідомили в ДСНС. Жахливі фото можна подивитися за посиланням.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться