У Харківській області не буде світла та води: подробиці

Де сьогодні відбудуться відключення світла та води по області

У Первомайській громаді оголосили про відключення світла та води у деяких населених пунктах. Про це повідомив Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, інформує портал "Коментарі".

Так, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт сьогодні з 8:00 до 17:00 відбудеться відключення електропостачання по старій частині міста Первомайський та селищу Високий.

Також на території міста відключено воду з 8:00. Це пов’язано з невідкладністю усунення аварійної ситуації на водогоні. За даними ПКП "Тепломережі", води в місті не буде орієнтовно до 16:00 18 березня.

Також Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт сьогодні з 09:00 до 18:00 будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Графік з вулицями та номерами будинків можна подивитися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні, 07:10, у с. Новоосинове Куп'янського району здійснено ворожий обстріл. Травмований 62-річний чоловік, надається меддопомога.

Учора о 23:30 ворог завдав удару КАБ по пожежній частині у с. Білий Колодязь Чугуївського району. У результаті удару пошкоджень зазнала будівля пожежної частини. Пошкоджені 4 пожежно-рятувальні автомобілі. Легку травму отримав 29-річний водій автівки, без госпіталізації.

О 15:45 у м. Вовчанськ внаслідок ворожого артобстрілу горів дах приватного будинку, гараж, господарчі споруди, та два автомобілі. Поранення отримав 72-річний місцевий житель. Меддопомогу надали на місці.

Де ще сталися прильоти в області, як триває російський наступ на Харківщині та фото руйнувань – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться